verhuisdozen

Verhuis me snel, hoe makkelijk is dat?

Met ingang van 15 maart 2008 wordt het team van verhuismesnel en haar partners versterkt met Martijn Hof in zijn functie als Sales Executive. “Ik zie in verhuismesnel een geweldig bedrijf met ongekende groeimogelijkheden”, aldus Martijn Hof die in het verleden een groot netwerk heeft opgebouwd in de projectontwikkeling, alsmede woningbouw corporatiemarkt. Martijn zal zich met name richten op de ontwikkeling van deze marktsectoren.

Verhuisplaats en verhuismesnel en haar partners zijn een overeenkomst met elkaar aangegaan. Verhuisplaats.nl plaatst geschenkverpakkingen bij makelaars die meegegeven worden aan mensen die overgaan tot een aankoop- of verkooptransactie. “Hier sluiten de markten mooi op elkaar aan” volgens Paul Stahlie. De mensen komen bij de makelaar en wij weten een ding zeker, die moeten gaan verhuizen. Met ons aanbod krijgen ze een uitermate scherpe prijs voor hoogstaande kwaliteit en optimale flexibiliteit. Verhuisplaats en verhuismesnel en haar partners zijn blij met de samenwerking. Voor meer informatie www.verhuisplaats.nl

1 maart 2008: Nieuwe directeur Zelfverhuizing

Paul Stahlie (42), gaat met ingang van 1 maart 2008 de in Nederland grootste zelfverhuizer leiden. Zelfverhuizing en verhuismesnel en haar partners nemen een bijzondere positie in volgens Paul Stahlie, en deze gaan we de aankomende jaren nog behoorlijk uitbreiden.
Paul Stahlie heeft een lange historie in verhuisland en kent het klappen van de zweep. Hiervoor was hij commercieel manager bij Neerlands grootse verhuisorganisatie UTS Nederland onder leiding van Etienne Verkroost.